Forside ANNONCERING Søg
Arkivfoto

Digtoplæsning: Ingen undtagelsestilstand på Vesterbro

RSS

Vesterbro kommer ikke i undtagelsestilstand, som Vollsmose i Odense gjorde i november 2013, når Yahya Hassan skal læse digte op i Basement på Enghavevej.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

– Der vil ikke være en helikopter i luften, vi vil have en mindre afspærring, og det er det. Man vil ikke mærke det, medmindre man lige går forbi på Enghavevej, siger Bent Olsen fra Københavns Politi til Vesterbro-Nyt.

Bent Olsen vil ikke oplyse, hvor mange betjente, der står klar, hvis der nu alligevel skulle blive optræk til uroligheder.

– Det får du mig ikke til at oplyse, men vi har det beredskab der skal til, forsikrer Bent.

LÆS OGSÅ: Totalt udsolgt: Yahya Hassan oplæser digte på Vesterbro

Bent Olsen fortæller, at der har været adskillige arrangementer med Yahya Hassan i København siden Vollsmose, og de er alle forløbet stille og fredeligt.

Gæsterne til oplæsningen på Vesterbro, kan dog forvente flere sikkerhedsforanstaltninger, end der normalvis er til en digtoplæsning.

– Der vil være sikkerhedstjek, og folk vil blive tjekket med en scanner, ligesom til fodboldkampe. Og så vil der blive kigget i folks tasker, lyder til fra Bent Olsen.

Digtoplæsningen finder sted den 27. februar i Basement ved Vega. Det er Ordfabrikken KbH, som står for arrangementet, som hurtigt blev udsolgt. Det vil ikke være muligt at købe billetter i døren.

//vesterbro-nyt//
Mandag 17. feb 2014 / 69430

blank