Forside ANNONCERING Søgblank

Loppemarked: Brøndbyfans skræmte folk væk

RSS

Samtidig med at de mange fodboldfans knaldede ud på Halmtorvet, var der loppemarked på Onkel Dannys Plads. Normalt er der rigtig mange besøgende på loppemarkedet. Men søndag var det anderledes. Kunderne blev skræmt væk af de mange fodboldfans som pludselig invaderede Halmtorvet.

LÆS OGSÅ: Brøndby-fans varmer op på Halmtorvet

– Det her er det første loppemarked i år. Vi plejer at have rigtig mange som kommer. Men i år har der ikke været det samme run på. Folk har været skræmte, siger Christina, som havde en bod på loppemarked.

LÆS OGSÅ: Brøndby-fans gik i samlet flok gennem Vesterbro

Fanny er en af arrangørerne bag loppemarkedet på Onkel Dannys Plads. Hun troede først, at de mange mennesker på Halmtorvet var en del af 4 Maj initiativet, som søndag aften skulle afholde deres årlige arrangement – men det var det ikke.

LÆS OGSÅ: Brøndbyfans hærgede Halmtorvet

Så blev der flere og flere af dem. Og de er jo velkendte for, at lave en masse larm i gaden. Og de sprængte en masse bomber (store kanonslag). Til sidst blev vi ret utrygge – for det var voldsomme kanonslag, siger Fanny arrangører af loppemarked til Vesterbro Nyt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Fanny gik ud til politiet og spurgte om det kunne være rigtig, at de mange folboldtilhængere spærrede vejen ind og ud af loppemarkedet. Indgangen er en brandvej og som arrangør af loppemarkedet, er Fanny ansvarlig for sikkerheden.

Så spørger jeg politiet hvorfor Brøndbytilhængerne er her. Så svarer politiet, at de kan styre dem her, siger Fanny.

Fanny og cafeerne havde godt set, at de var blevet inddraget i planerne om, at lade Halmtorvet være opholdssted for en hærgende flok fodboldfans.

– De kunne da godt have advaret os, siger Fanny.

I Øksne Hallen på Halmtorvet var der en småbørns-messe i gang og der var også rigtig mange deltagere, som blev utrygge ved situationen.

//vesterbro-nyt//
Mandag 5. maj 2014 / 69622
439784 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank