Forside ANNONCERING Søg
Restaurant på Vesterbrogade fastholder Michelin-stjerne

RSS

Onsdag uddelte den verdensberømte madguide sine stjerner og Formel B på Vesterbrogade får endnu et år med den eftertragtede stjerne.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

Michelin-guiden uddelte i alt 17 stjerner til 15 danske restauranter. Og det var måske ikke en overraskelse, at Formel B på Vesterbrogade fik en af dem, for restauranten har båret det eftertragtede klistermærke i 10 år.

– Det betyder meget på det forretningsmæssige plan, det er jo en guide, som turisterne bruger rigtig meget, siger Kristian Arpe-Møller til Vesterbro Nyt.

Til gengæld betyder stjernen ikke længere så meget på det personlige plan for Kristian, som overtog Formel B i 2003 sammen Rune Amgild Jochumsen.

– På det personlige plan betyder det ikke så meget, vi sadlede jo om for et par år siden, fordi vi ønskede at lave et mere laid-back koncept, mere enkelt og uprætentiøst, men selvfølgelig stadig med kompromisløs fokus på kvalitet og originalitet, fortæller Kristian.

Tager man Michelin-guiden til indtægt, så er Formel B lykkedes med det projekt, og Kristian kunne fortælle, at endnu et projekt er i støbeskeen.

Meget snart vil de åbne en ny restaurant i Studiestræde 69. Den nye restaurant kommer til at hedde ‘Uformel’.

//vesterbro-nyt//
Onsdag 12. mar 2014 / 69741

blank