Forside ANNONCERING Søg
Arkivfoto

Bankformand sidestillede hagekors og homosymbol i høringssvar

RSS

Formanden i Spar Nords afdeling i København, Thomas Højlund sidestillede regnbuesymbolet med hagekorset i et høringssvar til kommunen, nu trækker han sig og banken er på retræte.

Det skriver localeyes.dk

Thomas Højlund uheldige sidestilling findes i et høringssvar til Københavns Kommune, hvor han i meget kraftige vendinger gør indsigelser mod, at Københavns Kommune vil omdøbe en del af Rådhuspladsen, der fremover skal hedde Regnbuepladsen

– … navnet er at sidestille med Solskinspladsen, Blæsepladsen eller andre beskrivelser af naturfænomener. Glædeligt er det dog, at det ikke er det gamle soltegn fra midte af forrige århundrede, der er bragt i spil.

– Det forekommer pinligt og useriøst, at et så stort flertal i Borgerrepræsentation bakker op om denne intetsigende naturbeskrivelse blot fordi, den tilsyneladende – af visse minoritetsgrupper – er knyttet til en bestemt seksuel observans.

Sådan raser den nu tidligere bankformand i høringssvaret, du kan læse hans skriv i sin fulde længde, samt de andre høringsparters svar ved at klikke her. du kan læse hans skriv i sin fulde længde, samt de andre høringsparters svar ved at klikke her.

Sparbank Nords høringssvar fik teknik- og miljøborgmester Morten Kabell til at kalde banken homofobisk, og fredag fik det mildest talt uheldige skriv den konsekvens, at Thomas Højlund frak sig fra sin post.

Sparbank Nords Facebook profil er også kogt over, og banken er nu på en sand retræte. De udlover nu gratis regnbuevand til alle som kommer på besøg klokken 15.
Flere steder på Facebook bliver det foreslået, at banken måske skal gå planken ud og skifte navn til ‘Sparebøssen Nord’.

//vesterbro-nyt//
Fredag 4. apr 2014 / 70128
ANDRE ARTIKLER
   

blank