Forside ANNONCERING Søgblank

Mand sparker hjemløs kvinde i hovedet

RSS

Denne video viser nogle af de uhyrlige forhold, som hjemløse og stofbrugere lever under om natten på Vesterbro.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Op af husmuren til Mændenes Hjem sover hjemløse stofbrugere ofte om natten. Videoen er optaget natten en hverdag i begyndelsen af juli 2014. Denne nat var flere betjente til stede og snakkede med en person på fortorvet.

20 meter derfra råbte en mand til en kvinde flere gange, at han ville have sine nøgler. Dette gentog sig flere gange. Den råbende mand ville åbenbart have nogle nøgler af en kvinde, som sad og af husmuren.


LÆS OGSÅ: Narkomaner fixer sig i halsen på gaden

Pludselig sparker den råbende mand kvinden i hovedet. En anden mand kommer kvinden til undsætning og stiller sig op foran voldsmanden. Voldsmanden slår den hjælpende mand i hovedet, så hans cigaret flyver ud af munden. Men det er ikke nok. Voldsmanden tager en peberspray op af lommen og fyrer den af mod hjælperen.

Skyen af peberspray rammer dog ikke ham men to andre mænd, som kommer løbende hen mod voldsmanden. Den ene lægger sig ned og vrider sig i smerte på fortorvet. Først derefter kommer betjentene løbende og får slagsmålet under kontrol.

LÆS OGSÅ: Narkomaner fixer sig i halsen på gaden

LÆS OGSÅ: Nyåbnet Fixerum – Narkomaner tager stadigvæk stoffer på gaden

Beboeren, som har filmet videoen, ser ikke betjentene hverken visitere eller anholde voldsmanden, der således tilsyneladende slipper godt fra at sparke en siddende kvinde så hårdt, at hendes hoved banker ind i en husmur.

//vesterbro-nyt//
Tirsdag 8. jul 2014 / 70159
447154 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank