Forside ANNONCERING Søg
Nyt legeland for de mindste på Fisketorvet

RSS

Så er der godt nyt til de mindste på Vesterbro. På søndag den 4. maj åbner blæksprutten Bertil Fisketorvets nye legeland – et fantasifuldt legeland, designet som et undervandsunivers med farvestrålende fisk og koraller af den Oscar-vindende filminstruktør og illustrator Anders Walter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Nu bliver det endnu sjovere for børn og barnlige sjæle at shoppe på Fisketorvet. Søndag den 4. maj inviterer Blæksprutten Bertil hele familien til den officielle åbning af shoppingcenterets nye legeland, hvor det røde bånd bliver klippet klokken 12. Her vil der være lækre godteposer og mulighed for at få taget et billede med maskotten Bertil.

Legelandets fantasifulde vægge er designet af Anders Walter, der netop har vundet en Oscar for kortfilmen Helium. Når han ikke instruerer film, laver han blandt andet illustrationer og tegneserier. Dem kan børn og voksne nu få at se i hans eventyrlige undervandsunivers i Fisketorvets nye legeland.

Får man lyst til at tage maskotten Bertil med hjem, kan man deltage i konkurrencen om blandt andet en Bertil-bamse, malebog, farvekridt og fribilletter til Rio 3 samt merchandise til filmen. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at tagge dig selv på jeres billede med Bertil fra indvielsen på Fisketorvets Facebook-side.

Legelandets indvielse finder sted mellem klokken 12 og 16 på søndag den 4. maj, og der er godteposer til de første 50 børn.

//vesterbro-nyt//
Tirsdag 29. apr 2014 / 70503

blank