Forside ANNONCERING Søgblank

Komplimenter opsat med skruer mens byen føg med skældsord

RSS

Mens skældsord og buh-råb føg gennem Fælledparken 1. maj, gik en kunstner i gang med ‘Projekt Kompliment’, fem roser blev sat op på metrohegnet ved Enghave Plads.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Det er kunstneren Kit Kjølhede, som har fået plads på metrohegnet på Enghave Plads, og hendes projekt er et interaktivt og voksende værk, som udfolder sig de næste seks måneder.

Kit har torsdag opsat fem komplimenter og herefter vil der løbende blive opsat nye komplimenter, og alle kan komme med forslag til, hvad de rosende ord skal være.

Vesterbro Nyt var med, da de første ord kom på hegnet, og allerede da der kun var opsat halvandet kompliment sat, gav det flere reaktioner fra forbipasserende.

– Hvor fra kender du mig, lød det fx i farten fra en forbipasserende og storsmilende cyklist, da han så det første kompliment, ‘Du er en verdensstjerne’.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning mødt af massiv larm i Fælledparken

Kompliment-projektet åbner fredag 2. maj kl. 15-17, hvor der i dagens anledning også vil blive uddelt højtlydende komplimenter via megafon.

Alle er velkomne til at komme og være med. Og hvis du brænder for at dele et kompliment og få det udstillet på metrohegnet, så kan du komme med dine forslag her:

Hos Bageriet BRØD, Enghave Plads
Hos Kaffeslabberasen, Enghave Plads
På Facebook.com/komplimenter
komplimenter@kit-k.com
På Instagram med #komplimenthegn

Projektet er støttet af Metroselskabet Byens Hegn og Områdefornyelsen Vesterbro.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 1. maj 2014 / 70562
439290 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank