Forside ANNONCERING Søgblank

80-årig dame med masser af spræl – street, beach og fitness på vej

RSS

Vesterbros håndboldklub, Ajax fylder 80 år, og det er en ældre dame med spræl i, der er planer om udbygning af hallerne og nye håndboldformer som street, beach og fitnesshåndbold.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

Fredag blev 80-årsdagen for Ajax markeret med en reception i klubhuset på Bavnehøj Allé. Gamle som nye medlemmer samt kulturborgmester, Carl Christian Ebbesen deltog i receptionen.

– Det er pragtfuldt, vi er en af de ældste håndboldklubber i Danmark og også den største, lød det fra formanden for Ajax, Anita Kristiansen på spørgsmålet om, hvordan det er at blive en ældre dame og fylde 80 år.

Som den største håndboldklub i Danmark har Ajax fokus på sine faciliteter, og et stort ønske er, at kunne udbygge Bavnehøj Hallen.

Vesterbro Nyt spurgte kulturborgmesteren om det ikke er er rimeligt, at Kommunen afsætter midler, så Danmarks største håndboldklub kan få bedre faciliteter.

– Jeg synes, det her område bør løftes, men jeg må også konstatere, at der skal et politisk flertal bag, og derfor er det op ad bakke at sidde og kæmpe det her i gennem, sagde kulturborgmester Carl Christian Ebbesen.

Kulturborgmesteren fortæller, at han to gange har forsøgt at få midler i forbindelse med overførselssagen, ubrugte midler fra 2013, men pengene blev pillet ud af aftalen inden det politiske forlig blev indgået.

– Men jeg giver ikke op, jeg fortsætter, forsikrede borgmesteren.

//vesterbro-nyt//
Fredag 2. maj 2014 / 70583
439389 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANDRE ARTIKLER
   

blank