Forside ANNONCERING Søg
Hipsterpik på Vesterbro – helt gratis

RSS

Punkbandet DÆD, De Ædlere Dele, har i begyndelsen af april udgivet et album med nummeret Vesterbro, Hipsterpik. Det og resten af albummet, Gud Er DÆD kan hentes gratis på nettet.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

‘Magrethe hun skal have noget hipsterpik, når hun er i byen er det almindelig skik, at Magrethe får hipsterpik på Vesterbro!’

Sådan lyder det første af Hipsterpik-nummeret, som foregår på Vesterbro, og som er akkompagneret af hård guitar, der bringer tankerne mod punkbandet Dead Kennedys fra de tidlige 80’ere.

– Dead Kennedys er jo punk når det er bedst. Men vi har egentlig rimelig forskellig musiksmag i bandet, så det er nok mest Niels (guitar) og jeg, der har det fedt over Dead Kennedys. Og det synes jeg også man kan høre i guitaren i nogle af vores mere smadrede sange som Uzman, siger DÆDs forsanger, Nicolai Rønde Becker til Vesterbro Nyt.

DÆD består af fire unge mænd. De mødte hinanden i 2012 og deres første udfordring var, at de alle sammen var bedst på guitar.

– Vi var alle sammen egentlig ‘bedst’ til at spille guitar, men så blev rollerne ligesom bare fordelt ud, så vi havde den klassiske bas, trommer, guitar og vokal sammensætning. Og så har det bare kørt der ud ad lige siden.

– Ligesom old school punkbands har vi bare samlet instrumenterne op og spillet, som vi ville, og så er der ikke så meget pis, det bare skide sjovt, og folk har næsten ingen forventninger fordi det er punk, lyder det videre fra Nicolai.

Bandet består ud over Nicolai af Niels Wilcke på Guitar, August Lohse på trommer og Mads Frederiksen på bas.

Du kan høre og downloade Gud er DÆD her: http://oelfisseogpunkmusik.bandcamp.com
Og møde DÆD på Facebok her: facebook.com/hvembolleroedipus

Dead Kennedys blev i midten af firserne hevet i retten for obskønitet. Det blev de, fordi de ved udgivelsen af deres album, Frankenchrist havde vedlagt en plakat af værket ‘Penis Landskab’ af maleren H. R. Giger.

Værket, som skabte den store furore, viser en række erigerede penisser, som penetrerer lige så mange vaginaer ordnet i et skiftende mønster. En enkelt af de mange dillere på billedet er iført kondom.

Siden da er det blevet til et nyt årtusind, og her er det ikke penisser og vaginaer men religiøse motiver, som kan sætte verden på den anden ende.

//vesterbro-nyt//
Tirsdag 6. maj 2014 / 70624

blank