Forside ANNONCERING Søg
Få din egen have på Vesterbro – nu på søndag

RSS

På søndag går Blomstrende By i krig for tredje gang, og vesterbroere bevæbnet med blomsterfrø og vandkander vil angribe 50 bede i bydelens gader.

Hvis du vil deltage, så mød op søndag den 11. maj i Enghave Parken fra 14-18. Her fra går turen ud til vejbedene, hvor der kan sås, luges og vandes. Du kan få et lille navneskilt på din have, og det er endda muligt at opsætte et stakit, hvis du skulle gå med en lille ligusterhæk i maven.

Hvis du vil adoptere et bed og deltage i Blomstrende By den 11. maj, så find et vejbed og send en mail med navn og adresse til Sofie Bjørnaa Dabelsteen på blomstrendeby@gmail.com og følg med i aktiviteterne på www.facebook.com/BlomstrendeBy

Søndagen bliver rundet af med musik, lækker mad og fællesspisning i parken, hvor formanden for Praktisk Økologi, Trine Krebs vil holde tale.

Projektet er et partnerskab under Områdefornyelsen Vesterbro i samarbejde med Vesterbro Lokaludvalg, Teknik- og Miljøforvaltningen og Afdelingen for Bæredygtig Udvikling / Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Foto: Områdefornyelsen Vesterbro – Et bed bliver til under Blomstrende By 2013

//vesterbro-nyt//
Onsdag 7. maj 2014 / 70644

blank