Forside ANNONCERING Søgblank

Mutanter vækkes til live med teknikker fra de gamle mestre

RSS

Den amerikanske maler, Christian Rex Van Minnen har studeret de gamle mestre, Van Meer og Rembrandt og evner på slående vis at forene modsætninger som skønhed og grusomhed, mening og meningsløshed.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

I udstillingen ”Glazed and Confused” der direkte oversat betyder glaseret og forvirret, udforsker van Minnen de gamle mestres stilarter og teknikker. Han jagter nye muligheder i det traditionelle oliemaleris århundreders lange historie for at skabe en ny, forvirret form for sammenhæng og mening i det ellers så traditionelle medie.

I udstillingen skildrer van Minnen en række groteske portrætter. Portrætterne er alle grotesk malet med et psykedelisk mønster og virvar af gamle og nye tatoveringer. Mønsteret er trukket ud over de muterede figurer, alle i et organisk mis-match, der får mutanterne til at fremstå fascinerende, men også skræmmende og frygtelige.

Værkerne serverer alle en sandhed der forvirrer dig, for jo dybere du kigger i maleriets lag, støder du gang på gang ind i livets paradokser, så som: Masken og ansigtet, psykedelisk og psykotisk, kræften og kroppen, det dybe og det absurde og den kulturelle omfavnelse eller tvungne tilpasning?

Glæd dig til at opleve Christian Rex van Minnens groteske univers. Det er en grænseoverskridende oplevelse, der vil føre dig hele vejen rundt i dit følelsesregister – fra afsky til fascination!

Glazed and Confused udstillingen omfatter 14 nye værker plus en serie af monotypi tryk. Der er ferningsering fredag den 9. maj klokken 17-19 hos Gallery Poulsen Contemporary Fine Arts, Flæsketorvet 24 i Den Hvide Kødby.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 8. maj 2014 / 70687
440269 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank