Forside ANNONCERING Søgblank

Beboere forfærdede over skamskåret træ

RSS

Nogle beboere fik sig noget af et chok da de fredag i sidste uge så deres store træer i deres gård. Træerne så mildest sagt forfærdelige ud. Det ene træ stod kun som en stamme uden grene. Træet var blevet gjort klar til en fældning. De andre to træer stod for tur.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Normalt er det nogle smukke træer som beboerne i og omkring Carlton-karreen på Halmtorvet, dagligt ser på. Derfor var det også skrækkeligt, at det ene træ mildest sagt så forfærdeligt ud.

Heldigvis var der nogle opmærksomme naboer som så hvad der var ved, at ske for træerne. De ringede til en beboer de kendte i gården og fortalte, at træerne er ved at blive fældet.

Nogle beboer løb ned i gården og fik stoppe manden med motorsaven. Men der var skaden allerede sket.

De fik igen forklaret gartnerfirmaet, at træerne ikke skulle fældes, blot klippes til, da nogle grene truede de luftbårne ledninger i Abel Catrinesgade.

Beboerne ville også sikre sig, at en Kragerede i toppen af det andet træ ikke led skade, da der var fugleunger i den. Kraveparret er blandt de faste beboere i gården og træerne, derfor var det vigtigt at reden ikke blev savet ned.

Flere gange råbte forbipasserende og andre beboere til manden med motorsaven, at han ikke skulle røre fuglereden.

Vesterbro er en af de bydele i København hvor der er færrest træer, derfor var der mange reaktioner over det skamskåret træ. Hele dagen løb der protester ind til gård-lauget.

Nogle personer var så sure over træarbejdet, at de højlydt skældte manden med motorsaven ud.

Vesterbro-Nyt.dk følger sagen!

//vesterbro-nyt//
Fredag 16. maj 2014 / 70840
441306 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank