Forside ANNONCERING Søgblank

Fra treværelses til herregård: Kæmpe prisforskel på by og provins

RSS

Boligmarkedet på Vesterbro rammer snart samme niveau som i 2006, hvor priserne toppede inden krisen, samtidig er priserne ikke steget så meget i provinsen, så bytteforholdet er historisk godt.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Det fortæller ejendomsmægler Jacob Agerbo fra Enghave Plads, og det får ham til at udvide med endnu en Nybolig-butik på Gasværksvej.

Boligmarkedet på Vesterbro går rigtig godt. En treværelses lejlighed går ikke under 2½ millioner kroner, og lejlighederne sælger som varmt brød. Ejendomsmæglernes udfordring på Vesterbro er ikke at sælge lejlighederne, men derimod at få lejligheder nok til de købelystne kunder.

– Markedet går rigtig, rigtig godt i øjeblikket, og boligerne bliver solgt ret hurtigt, og vi har lidt svært ved at få fat i boliger i den her ende af Vesterbro. Vesterbro er ikke så stor, men i den her ende, der vælger de ikke mig, men det håber jeg de kommer til, fortæller Jacob i de nye lokaler på Gasværksvej.

Lokalerne ligner ikke den gængse ejendomsmæglerbutik, gulvet er blankpoleret epoxy, endevæggen er tapetseret med rå træstykker fra paller, og gamle, kasserede vinduer har fået ny liv som skillevæg til mødelokalet.

– I øjeblikket er der rimelige gode muligheder for at bytte ud af byen, det er ret billigt i provinsen stadigvæk, så man kan lave en god handel, hvis man sælger nu og køber uden for byen, lyder det fra Jacob Agerbo.

//vesterbro-nyt//
Mandag 19. maj 2014 / 70891
441611 
 
 
 
 
 
 
 

blank