Forside ANNONCERING Søgblank

Drabelige kampe og strålende rustninger – kæmpe middelaldermarked

RSS

Danmarks største middelaldermarked løber af stablen tæt på Vesterbro, her finder du helstegte pattegrise, ridderturneringer og ‘full-contact’ kampsport med våben, hvor der kæmpes til modstanderne ligger ned.

Vesterbro Nyt mødte Dennis Fuller Møller midt blandt riddere i strålende rustninger, ungmøer og mjød. Han er en af arrangørerne bag Københavns MiddelalderMarked.

Mød også Jan med den plettede afrikanske hornugle – KLIK HER

Markedet så dagens lys i 2007, men siden er interessen eksploderet og besøgstallet er tæt på tredivedoblet. Der er samlet flere end 1.000 aktører, og med over 150 boder kan det nu kalde sig Danmarks største af slagsen.

Mød Ridder Smith med det 500 år gamle sværd – KLIK HER

Publikum kan i år glæde sig til at overvære den storslåede og drabelige middelalderturnering Copenhagen Medieval Open, der er en middelalderkampsport med fuld kropskontakt. Udover danske hold deltager også udenlandske kamptropper, der er rejst langt for at kæmpe om førstepladsen i den prestigefyldte turnering.

Mød tempelridder sergenten Esben – KLIK HER

Besøgende på markedet kan i år som noget nyt selv få undervisning i autentisk middelalderkamp med sværd. Undervisningen udbydes af Wing Tsun fra Scandinavias Weapons Combat – under ledelse af Fægtemester Lars Lind og i samarbejde med middelalderforeningen Compagnie de Vignolles og sværdfirmaet Albion Europe.

Mød Tjalfe og Ravne som laver lædernæser til politikerne – KLIK HER

Københavns MiddelalderMarked finder sted i Valbyparken fra den 6.-9. juni. Du kan se programmet og købe billetter her: www.kmm.dk

//vesterbro-nyt//
Lørdag 7. jun 2014 / 71064
443909 
443912 
443916 
443917 
443918 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank