Forside ANNONCERING Søgblank

Sparker hjemløs kvinde i hovedet: Mand sigtet for vold

RSS

Den mand som sparkede en siddende kvinde i hovedet ved Mændenes Hjem for to uger siden er nu sigtet for vold, skriver ekstrabladet.dk

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Det var på baggrund af videoen i artiklen som Vesterbro-Nyt.dk bragte d.8 juli, at manden er sigtet. Videoen er filmet af en beboer i gaden.

Selvom der var flere betjente til stede i gaden, så de ikke, at manden sparkede kvinden i hovedet.

LÆS OGSÅ: Mand sparker hjemløs kvinde i hovedet

Betjentene var i gaden for at tjekke nogle af de mange stofbrugere som opholdte sig der. En mand begyndte at råbe til en kvinde, at hun skulle give ham nøglerne.

På videooptagelsen kan man se den råbende mand sparke kvinden i hovedet. En anden mand kommer kvinden til undsætning og stiller sig op foran voldsmanden. Voldsmanden slår den hjælpende mand i hovedet, så hans cigaret flyver ud af munden. Men det er ikke nok. Voldsmanden tager en peberspray op af lommen og fyrer den af mod hjælperen.

LÆS OGSÅ: Blodigt slagsmål på Istedgade

Skyen af peberspray rammer dog ikke ham men to andre mænd, som kommer løbende hen mod voldsmanden. Den ene lægger sig ned og vrider sig i smerte på fortorvet. Først derefter kommer betjentene løbende og får slagsmålet under kontrol.

Voldsmanden er sigtet for vold mod kvinden, gadeuorden og efter våbenloven for pebersprayen.

//vesterbro-nyt//
Onsdag 23. jul 2014 / 71301
448336 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blank