Forside ANNONCERING Søgblank

Million dollar arm: Den er fin og du kan roligt tage en lur undervejs

ANMELDELSER FRA A90


RSS

Du skal se den, hvis du har lyst til en mild omgang underholdning. Altså den slags der ikke kræver så meget af dig. Den slags film du kan tage dine børn med ind og se med en viden om, at hvis du kommer til at falde i søvn undervejs, sker der ikke det store ved det. Du vil sagtens kunne følge med, hvis du pludselig vågner.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

Jeg giver den 3 ud af 6 stjerner

Når du har set traileren har du egentlig næsten set filmen, og den er lige så sød som du tror. Og ja, ret forudsigelig, men sød.

Filmen, der baseret på en sand historie, fortæller om sportsagenten JB Bernstein (Jon Hamn) der pludselig indser at hans branche har ændret sig, og hans karriere er ved at styrte i grus. I et sidste forsøg på at redde sin karriere, starter han et projekt – han vil finde baseballs næste store pitcher.

JB rejser til Indien og producerer et reality show kaldet “The Million Dollar Arm”. En konkurrence hvor han vil finde et nyt ungt crickettalent og forvandle ham til en professionel baseballspiller.

Han opdager to de 18-årige drenge, Dinesh (som spilles af Madhur Mittal fra “Slumdog Millionaire”) og Rinku (som spilles af Suraj Sharma fra “The Life of Pi”). Ingen af dem har nogen idé om, hvordan man spiller baseball. Men JB ved, at det kan og skal lykkedes. Derfor tager dem med til USA, hvor en forbløffende rejse tager sin begyndelse.

Denne film er som alle andre sports-”Dreams really do come true”-film. Søde, varme, flade og udpenslede. Og så er denne oven i købet lavet af Disney.

Selvom jeg lige skulle vende mig til at se Don Draper i en svedig t-shirt og kasket var jeg ret glad for castet. Det var i hvert fald meget svært ikke at smelte over de tre indiske indslag. Det var en ret typisk ”fish out of water” fortælling, men det var sgu meget hyggeligt.

Dette er den korteste filmanmeldelse jeg indtil videre har lavet. Der er bare nok ikke så meget at sige. Det er jo set før.

Alt i alt så var den fin nok. Den var lige som den skulle være. Den var sød……….Den var fin nok.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 18. sep 2014 / 71980
454205 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anmeldelser fra A90A90-logo300X300


Hvad er en nørds største drøm? At få lov til at komme i Imperial til pressevisningerne kl 09:30 om morgenen eller have fripas til Vesterbros spille steder og koncerter? For mig er det begge dele. And I am overjoyed! Og det bedste af det hele er, at jeg kan dele det med jer – hvis I altså orker at høre på mig.

Jeg har hverken en filmisk eller musikalsk uddannelse bag mig og er derfor i virkeligheden egentlig ikke autoriseret til at have en mening. Men…det har jeg lidt alligevel. Jeg har en kæmpe kærlighed til alle kulturens udtryksformer. Altså en nørd med en bred smag. En entusiast med meget på sinde. I vil altid få min ærlige mening og mit helt umiddelbare indtryk. Og jeg lover, jeg nok skal være sød…og fair…måske.

Anmeldelserne er skrevet af Amanda K. Larsen der også står Vesterbro Nyt’s A90 illustrationer.

A90 Plakater: https://www.facebook.com/A90plakater


blank