Forside ANNONCERING Søg



blank

Islam-kritisk demonstration: Råber du op – bliver du anholdt

RSS

Politiet havde ikke meget tålmodighed under en islam-kritiske demonstration i København mandag aften. Hver gang en mod-demonstrant råbte op, blev han eller hun anholdt af betjentene.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Ytringsfrihed er kun for nogle. Vi har åbenbart ikke ret til at demonstrerer, fortæller en kvindelig mod-demonstrant til Local Eyes.

De anti-facistiske mod-demonstranter er imod Pegida-bevægelsen, som nu hedder For Frihed. De mener For Frihed er en organisation med racistiske holdninger. Personer fra den yderste højrefløj deltager ofte i den islam-kritiske demonstration. Derfor dukker de anti-facistiske mod-demonstranter op og giver deres holdninger til kende, erfarer Local Eyes.

Den islam-kritiske bevægelse Pegida, som nu hedder For Frihed har gennemført demonstrationer hver eneste mandag siden d. 19. januar.

Det har de sidste fem mandage udviklet sig til uroligheder med anholdte. Betjentene har flere gange taget deres knipler i brug over for de anti-facistiske mod-demonstranter.

Måske ville politiet undgå for meget arbejde pinsemandag med at holde parterne adskilt. Derfor havde betjentene fået ordre på, at anholde alle som råbte efter For Frihed-demonstranterne.


Alle anti-facistiske mod-demonstranter som råbte mod de islam-kritiske demonstranter blev anholdt.

For Frihed demonstrationen startede fra Akseltorv og gik ned af Gammel Kongevej mod Frederiksberg Alle. På Sankt Thomas Plads stoppede de islam-kritiske demonstranter op og sang en fællessang. Bagefter gik de tilbage ned af Vesterbrogade mod Akseltorv.

//vesterbro-nyt//
Mandag 25. maj 2015 / 72113
474596 
474595 
474602 
 
 
 
 
 
 
 









blank