Forside ANNONCERING Søg
Arkivfoto

Medina trykker den af med symfoniorkester

RSS

Danmarks popdiva nummer et slår fredag pjalterne sammen med Tivolis Symfoniorkester og fyrer op til Fredagsrock på Plænen i Tivoli.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Koncertgæsterne kommer til at opleve Medinas velkendte pophits som Jalousi, Kl. 10 og Synd for dig på en helt ny måde, når sangerinden indtager scenen med et helt symfoniorkester i ryggen.

Det er en unik konstellation, der går på scenen i Tivoli fredag den 22. august. Danmarks ukronede popdronning og Tivolis store, traditionsrige symfoniorkester er klar til et musikalsk møde, hvor violiner, klarinetter og kontrabasser giver en ny dimension til Medinas kærlighedssange og clubhits. Det er således en helt speciel Medina-koncert, som Tivolis blomstrende have danner rammer for denne augustaften.

Siden hun brød igennem med kæmpehittet Kun for mig i 2008, er Medina strøget mod toppen af den danske popscene. Med en lang række hits har hun figureret på både hitlister og dansegulve. Hun har turneret Danmark tyndt med sit ekstravagante show og er godt i gang med at indtage Tyskland og Europa.

Medina er igen højaktuel – i foråret udsendte hun ep’en Arrogant, som gik nummer et på iTunes på kun 30 minutter. Om få måneder er hun desuden aktuel på skærmen som talentdommer sammen med Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller, når Popstars vender tilbage til dansk tv.

//vesterbro-nyt//
Mandag 18. aug 2014 / A00779

blank