Forside ANNONCERING Søg
Arkivfoto fra 3x34 og Christiania Bikes

Flyttemænd på Vesterbro har travlt for tiden

RSS

Med studiestart og sommerflytninger er august og september måned de absolut travleste måneder for Vesterbros flyttemænd.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Men en succesfuld flytning kommer sjældent af sig selv. Heldigvis kan mange flyttetimer og frustrationer undgås, hvis der fra start følges nogle gængse flytteråd, lyder det fra et af Sjællands største transport- og flyttefirmaer, der allerede nu er i gang med blandt andet studieflytninger til kollegier og lejligheder.

Studiestart og sommerens mange bolighandler har flyttemændene i øjeblikket deres travleste periode på hele året. Det gør sig også gældende hos 3×34, der er kendt fra bybilledet på Vesterbro, som i denne måned kører flere ture end normalt.

Der har været godt gang i bolighandlen i København over sommeren, hvilket har givet ekstra travlhed i en allerede fyldt kalender for august og september, der er vores travleste måneder på hele året. Mange familier flytter i denne periode, og førstegangsflyttere skal have transporteret deres seng, skrivebord og sofa, før de starter på studiet. Vi har heldigvis mange chauffører klar, og vi har oprustet med blandt andet online-booking via hjemmeside og smartphone, så det både bliver hurtigere og nemmere for kunderne at bestille og lettere for os at håndtere flytningen. Så vi er klar, når Vesterbro-borgerne skal flytte, siger Peter Hauge Jensen, direktør hos 3×34 Transport.

Flytteråd fra flyttemanden
Selv om det ofte er en glædelig omstændighed at flytte i nyt hus eller starte sit studieliv i en ny by, så er alt det praktiske sjældent den store fornøjelse. Med over 84.000 flytninger og ture om året ved 3×34’s chauffører mere end nogen andre hvilke typiske faldgruber og udfordringer, der kan være ved at flytte et nyt sted hen.

Der kan spares masser af flyttetimer ved at følge nogle simple flytteråd. Vi oplever hver dag kunder, som ikke har brugt tid på at sortere deres ting, tænkt over vægten på flyttekasserne eller markeret på siden af kasserne, hvad de indeholder. Det sparer måske nok noget tid ved nedpakningen, men selve udpakningstiden bliver mangedoblet, udtaler Michael Jensen, flyttemand hos 3×34.

Peter Hauge har sammen med et par garvede flyttemænd udarbejdet tre følgende flytteråd, som han forsikrer både vil kunne spare tid og frustrationer:
1.       Pak ét værelse ad gangen
Det er en god ide at pakke ét værelse ned i kasserne ad gangen. Herved spares der masser af tid, når tingene skal pakkes ud i ens nye hjem. Skriv desuden på siden af kasserne, hvad de indeholder, så de nemt kan sættes ind i det rigtige værelse, når du kommer frem.

2.       Pas på vægten
Mange kommer til at fylde deres kasser op med for eksempel bøger, så de bliver så tunge, at de er besværlige at løfte og går i stykker under flytningen. Fyld derfor aldrig en flyttekasse mere end halvt op med bøger. Det kan desuden anbefales at anvende rigtige flyttekasser af flere lag tykt pap, som ikke går i stykker ved brug og stabling.

3.       Køb nok flyttekasser
Køb altid rigeligt med flyttekasser, så du ikke er tvunget til at overpakker kasserne med tunge ting, der kan være vanskelige at slæbe flere etager op. En tommelfingerregel er, at en familie med to børn har brug for 70 kasser, single 40 og flyt-hjemmefra 10 kasser.

//vesterbro-nyt//
Onsdag 27. aug 2014 / A00785

blank