Forside ANNONCERING Søg
Arkivfoto

Alt udsolgt: Kæmpe gourmethøstfest på Vesterbro

RSS

Lørdag bliver Sønder Boulevard omdannet til en gigantisk høstfest, hvor kokke, landmænd og urbane producenter fra København og omegn serverer solide gourmetmåltider på et 800 meter langbord.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

Måltiderne koster kun en 50’er, men alt er udsolgt på forhånd.

Over 30 restauranter, landmænd og urbane haver er blevet parret på kryds og tværs i ni forskellige partnerskaber. De vil levere lækre og bæredygtige menuer for de op til 2500 københavnerne, som har fået plads ved langbordet.

De heldige gæster vil blandt andet blive trakteret med rustik simremad, majroegratin, septemberlam, havets høst, palmekål, braiseret ungkvie, havtornfromage, citronmåne og en lille bid af Orienten, Afrika og Tyrkiet og meget mere.

Tangpestoen, havtornsaften og de lækre vilde urter på gourmetrestauranten kommer ikke ind med fly fra fjerne lande. Det er ikke engang dyre ingredienser, tværtimod.

København vrimler nemlig med urbane haver, sociale madinitiativer, og urbane sankere, der alle tænker nyt omkring mad i vores by. Samtidig arbejder Københavns restauranter og madhåndværkere for at skabe en ny og spændende madkultur. Og lige rundt om København findes gårde med passionerede landmænd, der producerer de bedste lokale råvarer.

//vesterbro-nyt//
Lørdag 20. sep 2014 / A00803

blank