Forside ANNONCERING Søg
Foto: Nicho Oppermann

Rockveteran spiller i den Brune Kødby

RSS

Rockveteranen Frank Lauridsen giver en af sine sjældne koncerter. Det sker lørdag på PH Caféen under Copenhagen Blues Festival.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

Frank Lauridsen udgav i marts sit første soloalbum ‘How it Feels to be Frank’ i en alder af 65, men har været i musikbranchen siden han var 17 år, b.la. som forsanger i 60’er pigtrådsgruppen Baronets og dansk rocks flagskib i 70’erne Midnight Sun. Herudover var han med i den danske opsætning af musicalen ‘Hair’.

Sygdom slog Frank ud af den musikalske løbebane, men efter mange år uden for rampelyset er han nu klar igen. Helt klar! Og bedre end nogensinde.

Frank Lauridsen regnes af mange som en af Danmarks bedste sangere og hans energiske og au-tentiske stemme er ofte blevet betegnet som en hybrid mellem Steve Winwood og Ray Charles, men i dag er den modnet, hærdet og krydret, så den umiskendeligt helt og fuldt er Franks egen.

Frank Lauridsen giver koncert under Copenhagen Blues Festival på PH Caféen lørdag den 27/9 kl. 16, hvor han spiller numre fra ‘How it feels to be Frank’. Et album, hvor han ubesværet og overbevisende bevæger sig rundt i genrerne blues, rhythm’n’blues og soul krydret med lidt funk og et twist af country. Han bakkes op af et mere end almindeligt kompetent hold af musikere samt Lone Selmer og Peter Busborg på kor.

I år er det 14. gang, at der afholdes Copenhagen Blues Festival, med både gamle kendinge og nye bekendtskaber fra ind- og udland. Fra den 24/9 og 5 dage frem byder festivalen på hele 55 koncerter og arrangementer på 18 scener rundt om i hele København.

Hele programmet kan ses på Copenhagen Blues Festivals website: www.copenhagenbluesfestival.dk
Tid: Lørdag den 27/9 kl. 16
Sted: PH Caféen, Halmtorvet 9A, København V
Billetpris: 100 kr.
Køb billetter på phbooking.dk eller Billetto.dk. Overskydende billetter sælges i døren.

//vesterbro-nyt//
Fredag 26. sep 2014 / A00805

blank