Forside ANNONCERING Søg
Mark Knopfler

Guitar-legende vil fyre den af på plænen

RSS

Den verdensberømte guitarist Mark Knopfler gæster Plænen i Tivoli søndag den 14. juni 2015. Stjernen fra det hedengangne britiske rockband Dire Straits er blandt verdens bedste nulevende guitarister.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

I Tivoli vil Mark Knopfler både spille velkendte Dire Straits-hits og numre fra sin egen solokarriere, bl.a. fra sit helt nye album, der udkommer næste år. Der sættes 9500 billetter til salg til et aflukket koncert-område på Plænen fredag den 3. oktober. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Når den berømte britiske guitarist Mark Knopfler giver koncert under åben himmel på Plænen, optræder han sammen med sit syv mand store band, hvoraf størstedelen har turneret fast med ham i næsten 20 år.

Til koncerten i Tivoli spiller Mark Knopfler en blanding af nyt materiale fra sin solokarriere, men også en god portion af ældre Dire Straits-hits. Det vil desuden være første chance for at høre liveversioner af numre fra hans nye album.

Mark Knopfler arbejder i øjeblikket i studiet med at lægge sidste hånd på det kommende album Tracker, der bliver Knopflers niende soloalbum. Som altid kombinerer han skæv lyrik med sit karakteristiske guitarspil.

Det er en opskrift, der har ført til kæmpe succeser som Dire Straits-signaturalbummet Brothers In Arms fra 1985. Det solgte over 30 millioner eksemplarer og blev det første album, der solgte over en million cd’er, som dengang var det nye format. Singlen Money for Nothing gik nr. 1 i USA og blev den første musikvideo vist på engelsk MTV.

Billetinformation: 350 DKK + gebyr inkl. entré til Tivoli. Billetten giver adgang til det afspærrede område foran Plænen og kan købes på Billetlugen.dk fra 3. oktober kl. 10.00.

Tivoli vil stadig være åben for gæster i Haven, der kan nyde koncerten på afstand uden for det afspærrede koncertområde ved betaling af entré til Tivoli. Med årskort er der gratis adgang til Haven.

//vesterbro-nyt//
Onsdag 1. okt 2014 / A00806

blank