Forside ANNONCERING Søg
Shabazz Palaces

Alternativ Hiphop i Vega

RSS

VEGA & Smash!Bang!Pow! præsenterer
De alternative hiphoppere Shabazz Palaces er klar til at spille nyt, anmelderrost album i VEGA

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Når Shabazz Palaces den 28. oktober indtager scenen i Lille VEGA, er det over to år siden, at den alternative hiphop-duo sidst gav koncert i Danmark. I mellemtiden har de udgivet et meget rost album fra juli, som de altså præsenterer for første gang for et dansk publikum til koncerten i VEGA.
Anmelderroserne vil ingen ende tage
Anmelderne har ikke kunnet få armene ned over det nyeste album fra Palaceer Lazaro og Tendai “Baba” Maraire aka Shabazz Palaces. Albummet Lese Majesty, der udkom i juli i år, har således høstet et hav af stjerner og rosende ord fra danske såvel som udenlandske medier. Tracket ”They Come In Gold” blev allerede inden albumudgivelsen kåret som Top Track af Soundvenue med beskrivelsen ”Shabazz Palaces har besat deres helt egen planet på hiphoppens mælkevej.” Og roserne stopper slet ikke der. Der er bl.a. skrevet følgende om albummet:

“Hip-hop is constantly being tweaked and nudged in new directions, but rarely is it reconfigured as radically, and thrillingly, as on this second album from Shabazz Palaces.” – The Guardian (5/5)

”De lyder på en eller anden måde af fremtid, og de har noget på hjerte – både musikalsk og tekstligt. Det er alt andet end mainstream, og det er svært at forestille sig, at de har meget airplay foran sig, men de er den type artister, det kunne være interessant at opleve live.” – Gaffa (4/6)

Lige præcis deres live-optrædener er hiphop-duoen også blevet rost for. Sidste gang de gæstede Danmark var i 2012, hvor de gæstede Radar i Århus og Bakken i Kødbyen. Begge koncerter fik 5 ud af 6 stjerner af henholdsvis Undertoner og Soundvenue. Sidstnævnte skriver eksempelvis: ”Både Lazaros forvrængede vokal og blandingen af live-musik og elektronik var perfektioneret, faktisk så meget at numrene live intensiveredes og overgik studieoptagelserne.”

Tilbage til Danmark med nyt materiale
Efter to år vender Shabazz Palaces tilbage til Danmark og er klar til at indtage Lille VEGA med deres alternative hiphop den 28. oktober. Med sig bringer de deres nye materiale som de præsenterer for første gang på dansk jord i VEGA. Med kombinationen af det anmelderoste album og liveoptrædener, kan det kun blive en bemærkelsesværdi aften.

For Shabazz Palaces er noget særligt. De var således også det første hiphop-act, der blev signet på det hæderkronede pladeselskab Sup Pop, som ellers forinden udelukkende havde tilknyttet rock-artister, og har bl.a. udgivet for legender som Nirvana og Sonic Youth.

Fakta om koncerten 

Shabazz Palaces (US) 

Tirsdag den 28. oktober kl. 21.30 

Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V 

150 kr. + gebyr
Forsalg via VEGAs hjemmeside og Billetnet.
Læs mere om koncerten med Shabazz Palaces i Lille VEGA.

//vesterbro-nyt//
Onsdag 15. okt 2014 / A00814

blank