Forside ANNONCERING Søg
Foto fra Facebook: Nanna Skovmand efter det meningsløse overfald

Enghave Plads: Kærestepar brutalt overfaldet foran gadedør juleaften

RSS

Et kærestepar blev juleaften brutalt overfaldet på gaden ved Enghave Plads. Overfaldet skete lige foran deres gadedør, hvor de helt umotiveret blev overfaldet af store drenge med kæder.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

En 16-17 årig dreng antaster parret og virker meget aggressiv. Pludselig slår han manden i hovedet med en flaske. Manden forsvarer sig selv, men der kommer to til tre flere løbende for at hjælpe overfaldsmanden.

– Jeg tror virkelig, de vil slå ham ihjel. Jeg springer ind og prøver at få Mads væk. Dét skulle jeg aldrig ha’ gjort… Den lille usle, kujonagtige dreng, der startede alt det her, skubber mig i asfalten med panden først. Herefter tæver han mig gentagende gange med jernkæden i baghovedet, og så sortner alt.

Sådan skriver Nanna Skovmand om overfaldet i et opslag på Facebook. Hun har valgt at indvie offentligheden i episoden, og Facebook-opdageringen er på kort tid blevet delt flere end 10.000 gange.

Politi og ambulance blev tilkaldt til stedet og parret blev behandlet på traumecenteret på Rigshospitalet.

Nannas læbe er flækket i to helt op til næsen og er blevet syet med 16 sting. Hun har mistet en tand og to er blevet slået løse. Hun har fået adskillige skrammer og sår i ansigtet og er blevet limet i nakken. Manden slap med buler og skrammer, fordi han havde held med at beskytte sit hoved.

Politiet har følgende signalement af to af gerningsmændene:
A: Mand, udlænding, mulig somalisk baggrund 16-17 år iført lyseblå hættetrøje, mørkt tøj og hvide sneakers-sko.

B: Mand måske somalisk 16-17 år, skaldet iført sort dynejakke med hvid hættetrøje, lyse jeans og mørke sko.

Beboere i området mener, at der kan være tale om lokale ballademagere, som også har skabt problemer for andre i området.

Fredag middag var der endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

//vesterbro-nyt//
Fredag 26. dec 2014 / A00835

blank