Forside ANNONCERING Søg
Det kan være svært for den travle Vesterbro-borger at finde tid til både træning og sunde kostvaner ovenpå en hyggelig december. Men nu giver Fisketorvet – Copenhagen Mall og Fitness dk i shoppingcentret et skub med på vejen til en sund start på året ved at tilbyde gratis holdtræning og sunde tilbud. Arkivfoto

Få en sund start på 2015 med gratis træning på Fisketorvet

RSS

Januar står i sundhedens tegn, og Vesterbro er ingen undtagelse. Mange er gået ind i det nye år med ønsket om en sundere livsstil, men der kan være langt fra de gode intentioner til en tur i fitness. Derfor vil Fisketorvet i samarbejde med centrets træningscenter Fitness dk i hele januar hjælpe til en sund start på året med bl.a. gratis træning.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Det kan være svært for den travle Vesterbro-borger at finde tid til både træning og sunde kostvaner ovenpå en hyggelig december. Men nu giver Fisketorvet – Copenhagen Mall og Fitness dk i shoppingcentret et skub med på vejen til en sund start på året ved at tilbyde gratis holdtræning og sunde tilbud.

– Den sunde livsstil starter i hverdagen, og derfor vil vi som heldagsdestination for både indkøb, mad og oplevelser, gøre det endnu nemmere at få en sund start på året. Vi viser, at Fisketorvet også rimer på sundhed og gør det nu både nemmere og billigere at kombinere både træning, sund mad og lækkert sportstøj her på Fisketorvet, siger Jacob Bannor, centerchef for Fisketorvet – Copenhagen Mall.

I hele januar tilbyder Fitness dk på Fisketorvet gratis holdtræning, og alle deltagere på holdene modtager samtidig kuponer med gode tilbud fra nogle af shoppingcenterets butikker med fokus på sport og sundhed, bl.a. Stadium, The North Face, Peak Performance, JuiceMania og Fisketorvets egen skøjtebane.

Herudover er alle deltagere på holdene med i lodtrækningen om en rejse til Club La Santa til en værdi á 10.000 kr.

For at benytte tilbuddet skal man have et Fisketorvet Fordelskort, som nemt og gratis kan oprettes online eller i Centerinformationen. Foruden gratis træning i hele januar giver fordelskortet også rabat på udvalgte varer og spisesteder, gratis parkering og meget mere.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 15. jan 2015 / A00838

blank