Forside ANNONCERING Søg
En stofbruger spurgte hende om hvor meget et nyt dæk koster til hendes bil. Hun svarede, at det vidste hun ikke. Så ved du det nu, sagde han og punkterede hendes bil med en blodig kanyle.

Mor og spædbarn truet af stofbruger: Stak blodig kanyle i bilens dæk

RSS

En enlig mor med sit spædbarn blev nytårsdag truet tæt på sit hjem. En stofbruger spurgte hende om hvor meget et nyt dæk koster til hendes bil. Hun svarede, at det vidste hun ikke. Så ved du det nu, sagde han og punkterede hendes bil med en blodig kanyle.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Episoden skete lige ved siden af Mændenes Hjem, hvor fixerummet Skyen ligger.

– Jeg stod nede i Lille Istedgade, og tog barnevognen ud af min bil – lidt længere henne sidder der en påvirket mand på fortovet, som begynder at kommentere på mig med småsjofle ord. Jeg ignorerer ham, og koncentrerer mig om at få mit barn ned i barnevognen, så vi kan komme væk. Manden kommer så helt hen til mig, og spørger, hvad et dæk til min bil koster. Jeg svarer, at det ved jeg ikke, hvor efter han siger “det ved du nu”, og går bag om bilen og stikker en kanyle i højre baghjul, skriver kvinden på Facebbook.

LÆS OGSÅ: Børnefamilier vader i brugte kanyler og blodpøle

LÆS OGSÅ: Netop vedtaget – Nyt stort Fixerum på Halmtorvet

Kvinden er meget rystet over den ubehagelige oplevelse. Hun ønsker, at være anonym, da hun er bange for repressalier fra områdets mange stofbrugere og narkopushere. 
 
I følge Vesterbro Nyt’s oplysninger har flere bilejere i det sidste stykke tid fået punkteret deres biler med kanyler.

LÆS OGSÅ: Døgnåbent i fixerummet Skyen

LÆS OGSÅ: Mændenes Hjem sikrer lyskasser mod narkomaner

Den enlige mor er ikke alene med sin angst. Vesterbro Nyt har talt med flere beboere i området omkring Mændenes Hjem, og de fortæller samstemmende, at de oftere oplever truende og voldsomme situationer efter fixerummet Skyen blev åbnet.
 
– Narkopusherne har kronede dage. Det er hverdagskost, at se narkohandler åbenlyst lige omkring fixerummet, fortæller en beboer, som også ønsker at være anonym
 
Flere beboere frygter det kommende store fixerum på Halmtorvet 17-19, og at det vil forstærke problemerne for lokalområdet.
 
LÆS OGSÅ: Nyåbnet Fixerum – Narkomaner tager stadigvæk stoffer på gaden

LÆS OGSÅ: Minister og borgmester indvier nyt Fixerum

Det er planen, at det nye fixerum åbner i sommeren 2016.

//vesterbro-nyt//
Søndag 25. jan 2015 / A00842

blank