Forside ANNONCERING Søg
Man registrerer sine kort i app’en, og så bliver beløbet for turen automatisk trukket, når man stiger ud af en TAXA 4x35.

Nu kan du betale med en app i taxaer

RSS

Nu slipper københavnerne for at hive kort eller kontanter op af lommen, når de skal køre taxi. Nu er det nemlig muligt at betale taxituren direkte via app’en, når man kører med TAXA 4×35.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

For nyligt lancerede TAXA 4×35 gratis wi-fi-adgang til deres kunder, og nu lancerer Hovedstadens største taxiselskab betaling direkte fra app’en. Man registrerer sine kort i app’en, og så bliver beløbet for turen automatisk trukket, når man stiger ud af en TAXA 4×35. Og kvitteringen, den sendes automatisk til din privat- eller arbejdsmail, så du slipper for, at kvitteringen bliver væk. Tiltaget sker for at følge den digitale udvikling, hvor den moderne forbruger ønsker nem og hurtig betaling via smartphone.

”Det er vigtigt for os at fokusere på teknologi og service og hele tiden udvikle vores platforme som fx app’en. Vi vil være det mest moderne og innovative taxiselskab i Danmark, og det er app-betaling et godt eksempel på,” siger Jacob Gulmann, adm. direktør for TAXA 4×35.

Kunderne kan dog stadig vælge at betale med enten et fysisk kreditkort eller kontanter i taxien, hvis de ikke ønsker betaling via app’en.

Betaling via app er det nye sort
TAXA 4×35 App har været nomineret til Danish App Awards i 2011 og E-handelsprisen i 2012 og 2013. Den er bl.a. blevet downloadet mere end 150.000 gange og står for ca. 50.000 månedlige ture. TAXA 4×35 har derfor store forventninger til den digitale betaling og håber, at denne ekstra funktion vil gøre app’en endnu mere brugbar for nye og eksisterende app-brugere.

”Vi forsøger hele tiden at lytte til vores kunders ønsker og behov. Mobiltelefonen er jo efterhånden blevet en udbredt betalingsform, og de færreste af os har i dag kontanter på lommen. Vi har kunnet mærke en stigende efterspørgsel, især fra vores erhvervskunder, om at kunne betale direkte fra TAXA 4×35 App’en,” fortsætter Jacob Gulmann.

TAXA 4X35-app’en er nu tilgængelig i iOS og i den kommende uge også i Android. Hvis man allerede har downloadet TAXA 4×35 App, så skal man huske at opdatere den til version 2.0, der muliggør betaling fra app’en.

TAXA 4×35 råder over den største flåde i Købehavn. Den tæller omkring 750 vogne i hovedstaden. Samtidig har man 1500 uniformerede førere. Man kan bestille TAXA online, via smartphone, tablet eller ved at ringe til det velkendte nummer 4×35, hvor kundecenteret er klar til at servicere kunderne 24-7, året rundt.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 12. feb 2015 / A00849

blank