Forside ANNONCERING Søg
Det Springende Punkt spiller fra den 20. marts til den 18. april 2015 på Teatret ved Sorte Hest.

Karen-Lise Mynster kan snart opleves på Teatret ved Sorte Hest

RSS

Nu kan man endnu engang se frem til at opleve forrige sæsons store succes Det Springende Punkt, som både publikum og anmeldere ikke kunne få armene ned over. Da forestillingen første gang blev sat op på Teatret ved Sorte Hest kastede anmelderne et væld af stjerner efter forestillingen.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

Flere medier gav forestillingen topkarakterer – blandt andet Frederiksborg Amts Avis, Magasinet KBH, Teaterbloggen og Kultunaut, som alle gav seks stjerner. Jyllands-Posten, Forbrugermania og GregersDH.dk gav alle fem stjerner, mens Berlingske gav fire stjerner.

Ord, billeder og musik
Med forestillingen Det Springende Punkt sætter Teatret ved Sorte Hest fokus på processen at blive digter, at erkende sig selv og befri sig gennem digtet. 40-års jubilaren Karen-Lise Mynster står alene på scenen i en fortættet fortælling i ord, billeder og musik. Det Springende Punkt er baseret på digte af Inger Christensen, som er en af de største lyrikere i Danmark nogensinde.

Forestillingen handler om et menneskes passionerede søgen efter at kunne fortælle om en verden, der er for mægtig til at forstå. Publikum følger hendes kamp for at bevare poesiens dimension, så vi kan udvikle os og bevare empatien og menneskeligheden. Situationsmæssigt kæmpes kampen på en psykiatrisk afdeling, hvor patienterne er visionære og kan se en mere kærlig verden end den fungerende.

Det Springende Punkt tager udgangspunkt i brudstykker af Inger Christensen digte Det, Lys, Græs og Alfabet. Forestillingen fortæller om kærlighedens vanskeligheder i parforholdet. Den fortæller om menneskets vidunderlige liv og verden, sat overfor dets tragiske, apokalyptiske ødelæggelse af sine livsbetingelser.

Det Springende Punkt spiller fra den 20. marts til den 18. april 2015. For yderligere information se www.sortehest.com

//vesterbro-nyt//
Fredag 6. mar 2015 / A00853

blank