Forside ANNONCERING Søg
Skuespillerne Andreas Berg Nielsen (th) og René Benjamin Hansen (tv).

Kom gratis i teateret i påskeferien på Oehlenschlægersgade Skole

RSS

Teateret HILS DIN MOR inviterer til gratis teater i påskeferien. De præsenterer deres nye forestilling ‘Old School – New School – en generationsthriller’. Målgruppen er fra 12 år, men voksne kan sagtens se med.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Vesterbro-Nyt - KLIK HER

Teater HiLS DiN MOR, laver fordomsnedbrydende teater og står blandt andet bag forestillingerne “Hate crime – en kærlighedshistorie” og “Lebbe Love”. Teatret er gang med en ny produktion og kan snart præsentere “Old School – New School – en generationsthriller”. En ungdomsforestilling af Simone Isabel Nørgaard. Målgruppen er 12+ og forestillingen kan sagtens ses af voksne.

Teatret lægger op til en generationssnak omkring homoseksualitet og stiller skarpt på de manglende forbilleder i skolen. De unge springer ud tidligere og tidligere og ofte allerede i folkeskolen, samtidig med at mange skolelærere bliver bedt om at blive i skabet overfor deres elever. Når forestillingen spiller for elever ude på skolerne bliver stykket fulgt op med en snak omkring de relevante tematikker. Nikolas er lige flyttet på landet og er startet i 9. klasse. Han er bøsse og har intet problem med sin seksualitet. Til gengæld har han masser problemer derhjemme og lukker sig inde i sin egen verden af computerspil. Klasselæreren Jan sætter sig for at hjælpe ham. Men det skulle han måske aldrig have gjort, for Jan har en hemmelighed.. En fortælling om fortielser og frygten for at stå ved sig selv, men også en rørende historie om et lærerigt venskab mellem lærer og elev.

“Old School – New School” fremvises offentligt i København, inden teatret tager på turné rundt på landets skoler. Husk at bestille billetter i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads. Forestillingen er støttet af: Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, Østifterne, Danske Dramatikere, Jumbo Fonden og BUPL. “Old School – New School – en generationsthriller” spiller på Oehlenschlægersgade Skole den 30. og 31. marts samt 1. april – alle dage kl. 19.00. Forestillingen kan ligeledes opleves på Teatercentrums Aprilfestival i Frederikssund i uge 17.

Billetterne er gratis og kan bestilles samt printes gennem www.billetto.dk

Skuespillere: Andreas Berg Nielsen og René Benjamin Hansen
Dramatiker: Simone Isabel Nørgaard
Instruktør: Mikkel Flyvholm
Scenografi: Sir Grand Lear
Dramaturg: Mads Thygesen

//vesterbro-nyt//
Lørdag 28. mar 2015 / A00861

blank