Forside ANNONCERING Søg
Arkivfoto

Gratis husleje på dyr Vesterbroadresse til iværksættere

RSS

Nu kan iværksættere igen vinde gratis butik Fisketorvet

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

For at støtte iværksætteriet i Danmark og differentiere sig fra landets øvrige centre skyder Fisketorvet – Copenhagen Mall nu igen gang i iværksætterkonkurrencen Win Your Own Store, hvor en start up-virksomhed kan vinde et gratis butikslokale i centret, der er et at Danmarks mest besøgte.

Drømmen om egen butik ligger langt ude i fremtiden for de fleste nystartede iværksættere. Det kræver ikke blot en god idé, det kræver starthjælp – også økonomisk. Men nu kan drømmen blive til virkelighed for en start up allerede til efteråret, da Fisketorvet, et af Københavns største shoppingcentre, udlodder en butik gratis i en måned til et idérigt butikskoncept.

– Vi vil gerne invitere byen indenfor og være interessant for både kunder og butikker. Det har vi en unik mulighed for at blive ved at støtte op om erhvervsliv og iværksættere igennem vores Win Your Own Store-konkurrence. Vi ser det også som en god mulighed for, at vise hvordan vi adskiller os fra de andre storcentre i landet, og at vi også tør satse på de lokale helte, siger Jacob Bannor, centerchef på Fisketorvet – Copenhagen Mall.

Det er anden gang, Fisketorvet afholder konkurrencen om den gratis butik. Udover nøglen til sin egen butik i en måned fra 1. oktober 2015 får vinderen også hjælp til markedsføring af sit koncept, økonomisk hjælp til indretning og sparing med erfarne iværksættere.

Sidste års vinder har stadig butik på Fisketorvet
De tre unge iværksættere bag Capstore, sidste års vinder, har vist, hvor langt man som start up kan komme med en måneds gratis husleje. Capstore har siden sejren 1. oktober 2014 haft en butik på Fisketorvet.


De tre unge iværksættere bag Capstore.

– At vinde en butik på Fisketorvet har givet et stort skub til vores forretning, og vi er nået længere det sidste halve år, end vi turde drømme om. Det har været fedt at være med som ung virksomhed blandt de store. Vi har fået nogle unikke muligheder og værktøjer til at få succes, men vi har også lært, at man selv er ansvarlig for at holde dampen oppe, siger Lars Juul Madsen, direktør og medstifter af Caspstore.

Hermed er Capstore nu kommet langt tættere på målet om at blive Europas største forhandler af kasketter og headwear. I dag har Capstore øget sin omsætning, og salget i butikken på Fisketorvet er nu på linje med Capstore’s europæiske web-butikker til sammen.

Iværksættere vurderer iværksættere
Det mest levedygtige butikskoncept og vinderen af den gratis butik vurderes af en erfaren jury. Den består af Fisketorvets centerchef Jacob Bannor, Anders Forup, stifter af smykkevirksomheden Handcrafted CPH, Dorthe Mathiesen, stifter af plakatdesignvirksomheden Vissevasse og Christian Walther, formand for Dansk Iværksætterforening, som bakker op om projektet.

– Win Your Own Store er en helt unik mulighed for en lille iværksætter, som ellers aldrig ville kunne komme i nærheden af at etablere sig på et storcenter som Fisketorvet. Jeg håber, at flere centre vil gå i samme retning, siger Christian Walther.

Fisketorvet har åbnet for tilmelding til Win Your Own Store 2015, og vinduet er åbent indtil d. 9. august.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 11. jun 2015 / A00894

blank