Forside ANNONCERING Søg
WEDOFOOD ligger på Halmtorvet.

Ironman-hep afsluttet med herresalat: Innovativ take-away på Halmtorvet

MAD På VESTERBRO


RSS

WE DO FOOD hedder stedet og ud fra navnet, så laver de mad. Det kan vi bekræfte, ovenikøbet mens du ser på det. Og resultatet er sundt og fremragende.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Nok er København fyldt med sunde take-away-steder. Men efter at have huseret i det Københavnske i to år, så synes jeg faktisk, at mange af disse steder ligner hinanden til forveksling.

Altså forstået på den måde, at du kan få de samme pastasalater, de samme spinatblandinger, artiskokblandinger og oftest serveret med strimler af kyllinge

… You get it? … MEN sådan er det ikke hos WEDOFOOD. Lad mig give deres ret så fantastiske koncept et par ord med på vejen.

DU vælger.. DE blander!
Kender du følelsen af, at skulle vælge to salater og ikke kunne beslutte sig til hvilke? Firstworld-problem I know, men dette kan du faktisk undgå hos Wedo-food.

Her vælger du mellem fem forskellige bundsalater, tilføjer fire ingredienser (der er virkelig mange, lækre valgmuligheder!) og slutter af med at vælge en hjemmelavet dressing. Derpå mikses det hele godt og grundigt sammen, og fyl-des over i en to-go-beholder eller spises på stedet.

Prisen er 59 kr. med mulighed for tilkøb af kylling, pulled pork, varmrøget laks, kyllingesticks eller oksecuvette.

Du kan også vælge en af de færdige salater, hvor de har sammensat ingredienser, dressing, kød, toppings og andet lækkert, så det passer perfekt sammen smagsmæssigt. Disse salater koster 59 kr. De mikses stadig på stedet, WEDOFOOD har bare hjulpet dig lidt på vej.

Derudover kan du få nybagt hjemmebag, både brød og sunde kager, forskellige kolde kvalitets-drikkevarer, hjemmelavede juices og smoothies. Er du til en god kop kaffe eller endda et glas vin, så kan WEDOFOOD også klare det!


Et udsnit af de salater og ingredienser, som du kan vælge til din salat.

Tøsetur i Kødbyen
Jeg har besøgt WEDOFOOD i Kødbyen to gange inden for en uge. Første gang med min svigerinde, og et par dage senere med en veninde. Begge gange spiste vi på stedet. Der er en del siddepladser både udenfor og indenfor, og vi fik nemt plads begge gange.

Jeg er virkelig fan af konceptet! Det holder 100 %! Første gang fik svigerinden og jeg ”Herresalat” – Ja, vi var vel to sultne piger efter flere timers hep ved KMD Ironman.

Mørt pulled pork, pestokartofler, råsyltede rødløg, sprøde rugbrøds-croutoner, edamamebønner blandet sammen med en chiliolie. Smagen var perfekt afstemt, og det var en rigtig stor portion! Jeg ved, at min svigerinde også allerede har besøg WEDOFOOD igen (den på Østerbro).

På andet besøg testede jeg bland-selv-konceptet. Det var bestemt lige så godt! Jeg blandede tangsalat, fintsnittet blomkål, rødløgene (de er virkelig gode!), edamamebønner, kylling og en urtedressing. Vi prøvede også to forskellige kyllingespyd. WEDOFOOD levede op til den foregående uges meget høje niveau.

We like WEDO
Deres disk er super tiltalende, og alle ingredienser ser meget friske ud. Jeg er altid meget begejstret for enkle madkoncepter, hvor der jongleres med få råvarer, så der er en hurtig udskiftning på lageret. Deres kød er også anderledes, på den gode måde. Kyllingestrimlerne er skiftet ud med ”rigtig” kylling, der varierer i form og størrelse, og reelt ligner en kylling fra vores eget køkken.

Og så er det genialt at man kan få oksecuvette og pulledpork, hvilket helt sikkert gør det nemmere at hive ens bror, ven eller kæreste med ind på WEDOFOOD!

Hader du at stå i kø? Ja så kan du bare downloade app’en ”My order”, så bestiller og betaler du din mad på forhånd, og du skal blot hente maden hos WEDOFOOD. Det er da smart!
Der går bestemt ikke længe før jeg atter sætter mine ben hos WEDOFOOD. Jeg ønsker mig egentlig bare, at de åbner et sted på Frederiksberg! Vi mangler jer!


Hader du at stå i kø? Så kan du hente app’en “My order” og bestille betale din mad på forhånd.

Om WEDOFOOD
Åbningstider: Mandag til fredag kl. 10-21.30, lørdag til søndag kl. 10-20.
Adresse: Halmtorvet 21, 1700 København
Telefon: 35 36 93 36
Facebook: WEDOFOOD – Kødbyen
Instagram: @wedofood

//vesterbro-nyt//
Tirsdag 1. sep 2015 / A00933

anne-ditte-nyt-billede Sort-hvidAnne-Ditte Termannsen


Anne-Ditte Termannsen elsker mad og anmelder spisesteder her på Vesterbro-Nyt.

Hun læser kandidaten i Human Ernæring på Københavns Universitet og har bloggen sundhedsbanditten.dk

Anne-Ditte er vild med at eksperimentere med spændende råvarer i køkkenet, ernæringsforbedre opskrifter og foodstyle mad. Hun ønsker at inspirere og motivere andre mennesker inden for alle aspekter af sundhed.

Følg Anne-Ditte på Instagram: @adtermannsen

Følg Sundhedsbanditten på Facebook: facebook.com/sundhedsbanditten


blank