Forside ANNONCERING Søg
Fra Brian Sandbergs Facebook-side.

Brian Sandberg deler sko ud til hjemløse på Vesterbro

RSS

Den kendte forfatter og eks-rocker Brian Sandberg skænker sine egne og sin søns aflagte sko til de hjemløse stofbrugere på Vesterbro. Han har delt denne video på Facebook, hvor han går ind på Mændenes Hjem på Istedgade og afleverer en sæk med de gamle sko.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER


- Nu er det på tide at gøre noget godt igen. Nu har jeg taget alle mine halv nye og gamle sko og proppet ned i en stor sæk. Nu vil jeg gå ind og aflevere det til de hjemløse. De har mere brug for det end en stor skakt, siger Brian Sandberg på videoen.

Derefter går han ind på Mændenes Hjem og giver dem sækken med sko. Han siger på videoen at han ikke må filme de hjemløse, så derfor går videoen lidt hurtigt.

Det er ikke første gang Brian Sandberg tænker på de hjemløse. I juni måned i forbindelse med ramadanen skænkede et stor bunke pizzaer til de hjemløse stofbrugere på Mændenes Hjem.

Den tidligere rocker er også i gang med at samle ind til kræftramte børn. Han har selv for kort tid siden blevet behandlet for kræft. Han gennemgik en operation og skulle være fri for kræft i dag.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 3. sep 2015 / A00937

blank