Forside ANNONCERING Søg
På åbningsdagen den 15. december fejres den glædelige begivenhed med bobler og gratis pizza i Gorm’s på Fisketorvet til alle besøgende fra kl. 16.00 – 17.00.

Ny Gourmet-restaurant på Vesterbro: Gratis pizza på åbningsdagen

RSS

Så er der godt nyt til de pizzaglade på Vesterbro. For lige om lidt, nærmere betegnet den 15. december, slår Gorm’s dørene op for sin første Vesterbro-restaurant på Fisketorvet, hvor åbningen fejres med gratis gourmetpizza.

Like Vesterbro-Nyt på Facebook - KLIK HER

På åbningsdagen den 15. december fejres den glædelige begivenhed med bobler og gratis pizza i Gorm’s på Fisketorvet til alle besøgende fra kl. 16.00 – 17.00.

Der er rygende travlt for pizzatroldmanden Gorm Wisweh og de fem andre kompagnoner i Gorm’s, der i de seneste år er gået fra en lille håndfuld restauranter til at være en decideret gourmetpizzakæde. Nu kan iværksætterne prale af hele ni restauranter, når det seneste skud på stammen åbner på Fisketorvet og bliver Gorm’s første indtog på Vesterbro.

– Gorm’s er en længe ventet tilføjelse til vores udvalg af gode spisesteder. Kæden har spillet en central rolle i de seneste års udvikling af den københavnske restaurantscene og har været med til at sætte standarden for gourmet på farten. Derfor falder konceptet godt i tråd med vores ambition om at kunne tilbyde kvalitetsrestauranter, som appellerer bredt til familier såvel som gruppen af venner, der skal have en hurtig bid mad inden biografturen, siger Helle Korndal, Portfolio Leasing Manager Nordic, Fisketorvet – Copenhagen Mall.


Gourmetpizzakædens eventyr startede i 2008 med og har siden taget fart med to restauranter i Japan, en af de mest populære spisesteder i Torvehallerne og senest har pizza-imperiet annonceret endnu en restaurant i det kommende Tivoli Food Court i sommeren 2017. Med nyeste skud på stammen på Fisketorvet understreger Gorm’s sin profil som københavnernes gourmetpizza-darling.

– Vi oplever, at københavnerne er sultne efter spisesteder, hvor konceptet er hurtig og nem mad uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag. Vi ser en stor værdi i at åbne i et shoppingcenter som Fisketorvet, der tilbyder en bred pallette til hele familien, og så ser vi frem til at gøre vores indtog på Vesterbro og tilbyde vores sprøde lækkerier til pizzaelskerne i endnu en bydel, siger Anders Kjørup, adm. direktør, Gorm’s.

Det seneste år har Fisketorvet arbejdet målrettet på at højne kvaliteten og udvalget af spisesteder. Det har resulteret i, at kunderne nu kan sætte tænderne i både vietnamesisk gademad hos LêLê Street Kitchen, delikat sashimi og nigiri hos Letz Sushi og nu også gourmetpizze fra Gorm’s. I oktober blev den indsats belønnet, da Fisketorvet løb med sejren for have landets bedste spisesteder ved kåring af Danmarks Bedste Shoppingcenter.

//vesterbro-nyt//
Torsdag 10. dec 2015 / A00965

blank