Forside ANNONCERING Søg
Donationen bestod ikke af Dalai Lamas aflagte orange klæder, men en økonomisk donation. Pengene er en del af overskuddet fra billetsalget da han sidst besøgte Danmark. Arkivfoto

God karma: Dalai Lama støtter Mændenes Hjem på Vesterbro

RSS

Medarbejderne på Mændenes Hjem i Lille Istedgade blev overraskede da de forleden dag modtog en donation fra selveste Dalai Lama.

Følg Vesterbro-Nyt på Twitter - KLIK HER

Vi bliver altid glade og taknemmelige for donationer til Mændenes Hjem. Men nogle gange bliver vi mere overraskede end andre…. og vi må indrømme, at vi spærrede øjnene lidt op over den seneste donation. Den kom nemlig fra ham her – selveste Dalai Lama, skriver Mændenes Hjem på Facebook.

Donationen bestod ikke af Dalai Lamas aflagte orange klæder, men en økonomisk donation. Pengene er en del af overskuddet fra billetsalget da han sidst besøgte Danmark.

Mændenes Hjem slutter deres Facebook-opslag med at takke Dalai Lama.

– Vi takker Dalai Lama mange gange for at tænke på gadefolket og stofbrugerne, skriver Mændenes Hjem på Facebook.


Mændenes Hjem Facebook-opslag.

Mændenes Hjem modtager gerne donationer som går til de mange hjemløse, psykisk syge og stofbrugere som dagligt opholder sig på og omkring Mændenes Hjem. For tiden efterspørger Mændenes Hjem varmt tøj og ikke mindst vinterstøvler.

– Så er der sne og sjap i gaderne – og det betyder mange kolde, våde fødder. Mændenes Hjem modtager derfor lige nu meget gerne vinterstøvler i alle herrestørrelser, skriver Mændenes Hjem på Facebook.

//vesterbro-nyt//
Onsdag 13. jan 2016 / A00969

blank